3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Sint-Oedenrode

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Sint-Oedenrode

WC ontstoppen Sint-Oedenrode? Zit uw wc verstopt? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Het is een klus waar veel mensen liever niet zelf mee bezig zijn. Het kan ook erg vervelend zijn wanneer de verstopping zorgt voor een nare lucht en drijvende uitwerpselen.

Daarnaast is het verhelpen van een wc-verstopping ook niet altijd eenvoudig. Wij hebben op deze pagina een aantal methodes beschreven om de verstopping zelf te verhelpen.

Laat u het wc-ontstoppen liever over aan een ervaren vakman? Bel dan naar WC Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 386 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Een wc kan op veel manieren verstopt raken. Het is van belang om de oorzaak te achterhalen om te bepalen met welke methode de verstopping het best verholpen kan worden.

Vaak zien we dat het toilet verstopt raakt doordat er verkeerde voorwerpen zoals tampons, vochtige doekjes of wc-blokjes door het toilet worden gespoeld. Daarnaast kan het zijn dat er te veel wc papier is gebruikt. 

Dergelijke verstoppingen zijn meestal nog zichtbaar. Daarom zijn deze verstoppingen het eenvoudigst op te lossen door rubberen handschoenen aan te trekken en het object of overtollige wc papier eruit te halen. U kunt de blokkade eventueel losmaken en terughalen met een plopper.

Wilt u dat een vakman uw wc komt ontstoppen? Neem dan gerust contact op met een medewerker van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode.

Zichtbare wc verstopping

Een zichtbare wc verstopping kunt u eenvoudig zelf ontstoppen doordat de oorzaak van de verstopping niet diep in het toilet zit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een prop wc papier niet weg spoelt en vast zit in de kronkel.

Door rubberen handschoenen aan te trekken kunt u de verstopping met de hand verwijderen. Daarbij is het mogelijk om een plopper te gebruiken om de blokkade los te maken en terug de wc-pot in te halen.

Om een nieuwe vestopping te voorkomen raden wij u aan om de oorzaak van de verstopping niet terug te gooien in de wc. U kunt dit in plaats daarvan in de daarvoor bestemde container gooien.

Is het u niet gelukt om de wc verstopping zelf te verhelpen? Bel dan gerust voor een afspraak met een ervaren ontstopper van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode via 0413 450 386.

Wc ontstoppen met plopper

Dit is een oude maar effectieve manier om je wc te ontstoppen. Hieronder beschrijven wij hoe je de plopper het best kunt gebruiken:

Als eerst maakt u de rubberen zuignap van de plopper flexibel door het rubber onder een warme kraan te houden. De plopper kan hierdoor beter aansluiten op de afvoer van de wc-pot.

Het is van belang dat de afvoer volledig afgedekt is door de zuignap wanneer u de plopper gebruikt. U zet de plopper op de afvoer en duwt de steel zachtjes naar beneden. Zo drukt u de verstopping niet vaster in de afvoer. Vervolgens trekt u de steel naar zich toe om zuigkracht te creëren.

Hopelijk wordt de blokkade hierdoor terug de wc pot in gezogen. Vervolgens kunt u de oorzaak van de verstopping met de hand verwijderen. Het is aan te raden om hiervoor gebruik te maken van rubberen handschoenen.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft u een verstopping omdat u iets weggespoeld heeft wat flexibel of plakkerig is? Dan is de kans groot dat u dit weg kunt spoelen met een emmer warm water en afwasmiddel. Dit is effectief voor verstoppingen van vet en etensresten die door de wc gespoeld worden. Daarnaast helpt het ook bij verstoppingen van wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons.

Het is aan te raden om van te voren een aantal handdoeken rondom de wc te leggen om overlopend of opspattend water op te vangen. Vul vervolgens een bak of emmer met warm water en doe daar wat afwasmiddel bij. Het water moet niet te heet zijn, dit kan het porselein beschadigen. Gooi het mengsel vanaf ongeveer een meter hoogte boven de wc leeg. De hoogte zorgt voor druk op de verstopping waardoor de verstopping hopelijk los komt.

Heeft deze methode niet gewerkt? De ervaren ontstoppers WC Ontstoppen Sint-Oedenrode staan voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact op via 0413 450 386.

richten aLet op met een ontstoppingsveer

Kijk uit wanneer u gebruik maakt van de ontstoppingsveer. Dit kan schade aanrichten aan uw porselein en het binnenwerk van de leiding. Daarnaast is de kans groot dat u vast komt te zitten met de veer in uw toilet.

Bij een hardnekkige wc-verstopping is het verstandig om een ontstoppingsdienst in te schakelen. Zo voorkomt u schade aan uw toilet en weet u zeker dat de verstopping goed verholpen is. Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode kan bijvoorbeeld met een speciale hogedrukspuit de afvoer van uw wc en het riool helemaal schoon spuiten. Na het doorspuiten heeft u geen last meer van die vervelende verstoppingen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is het u niet gelukt om de wc te ontstoppen? Dan ligt de oorzaak waarschijnlijk ergens anders of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. In dat geval is het verstandig om een ervaren vakman van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode in te schakelen.

Onze ontstoppers werken doelgericht en zorgvuldig. Daarnaast zijn onze medewerkers uitgerust met de beste apparatuur zodat elke klus snel en vakkundig opgelost kan worden.

Wilt u de hulp van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode? Of wilt u uw afvoeren preventief laten doorspuiten om de staat optimaal te houden en verstoppingen te voorkomen? Neem dan gerust contact op via 0413 450 386.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Sint-Oedenrode? Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Sint-Oedenrode? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Sint-Oedenrode

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode via 0413 450 386. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0413 450 386

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode?

De prijzen van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode?

Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Sint-Oedenrode helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode inschakelen? Neem gerust contact op via 0413 450 386.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Sint-Oedenrode en omstreken. Waar u ook woont in Sint-Oedenrode, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0413 450 386 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 386.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode? Neem gerust contact op via 0413 450 386.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode op 0413 450 386.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Sportvereniging Rhode

Riool Ontstoppen Bilthoven is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool Dommelrode

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Sint-Oedenrode.

Esther

Odendael

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Sint-Oedenrode is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button